Photo

Erfaren sparringspartner og pådriver for endringsprosesser med et godt øye for løsninger

Oslo

Personlig utvikling / måloppnåelse / løsninger / opprydding / omdømme / storytelling / lage og videreutvikle kurs og undervisningsmateriale / presentasjon og taler utvikling / jobb, helse og trivsel.

ØNSKER DU RESULTATER RASKERE OG LETTERE?
TRENGER DU MER EFFEKTIVE VERKTØY OG METODER?
ER DET PÅ TIDE Å OPPDATERE DEG ELLER DITT FORETAK?

Du ønsker samtaler med en som har livserfaring, og som ikke bare selger skinnet men også har nedlagt en bjørn eller to. Her får du ikke nødvendigvis det du ønsker, men det du trenger. Vi finner løsninger som passer for deg og dine behov!

 

I en bransje hvor det i dag er i overkant av 20.000 registrerte foretak som driver innen hjelper / samtale / coaching / i Norge er det mange dyktige mennesker. Kundene som kommer til oss ønsker løsninger, og det er det de får. Vi leverer løsninger og det er sånn vi skaper lojale kunder, som igjen deler sine erfaringer videre. Dette gjelder nesten alle, med noen få unntak, og det er de som ønsker full diskresjon grunnet posisjon eller siden vi gir konkuransefortrinn!

Gjensidig tillit og respekt er en selvfølge.

SuccessfulTransformations, og Hågen Haugrønningen har spesialisert seg for å levere innen tre hovedområder:

 

– Personligutvikling

– Relasjonsbygging

– Karriereutvikling

 

Kundene sier:

«Jeg har selv vært coach i over 15 år, har mange tusen timer samtaler bak meg, og merket at jeg hadde gått litt tom. Hos Hågen var det påfyll å få. Hågen har den sjeldne gaven som bidrar til at utvikling går over i en dypere transformasjon.»
– Konrad Magnus Seniorveileder og konsulent, Corage AS

«Takk for hjelp med å justere tankesett, koble på de riktige følelsene og ryddet opp litt for bedre fokus. Dette har gjort meg bedre som toppidrettsutøver, jeg har også fått et rikere personlig liv!»
– Petter Juuhl, Proffbokser

Tusen takk til min coach som jeg bruker for oppnå fordeler i konkurranse med andre firma i vår bransje. Du har virkelige bidratt til at jeg alltid har en “competive edge”.
– Tom Erik Løkken, Administrerende direktør, Askeladden bemanning

 

Publikum sier:

«Hågen evner å stille relevante kritiske spørsmål til dagens mest brukte forretningsmodeller, og gjennom verktøy åpne øynene for å ta nye vinklinger på utfordringer, og derav se andre løsninger.»
– Kjersti Rinde Omsted, Opaker Gård

«Hågen har grunnleggende prinsipper for å oppnå fremgang i næringslivet. Når Hågen forteller sin historie så settes det i gang tankeprosesser!»
– Thor Arnstein Berg, Leder, Kongsvinger Fengsel

Fy søren så kult å se deg på scenen, du virkelig inspirerer og skaper bevisthet! Digger det du gjør og deg! Du har sendt meg i en retning og åpnet sinnet mitt som jeg er uendelig glad for!
– Eirik Thoresen

Arrangøren sier:

«Ærlig, ufiltrert og tankevekkende.»
– Vibeke Holtskog, Eier, kurs og foredragsholder, Holtskog.

 

Vi er skikkelig gode på
Personlig utvikling / løsningsorientert sparring / omdømmebygging gjennom opprydding og storytelling / lage og videreutvikle kurs og undervisningsmateriale / presentasjon og taler utvikling / jobb, helse og trivsel.

Erfaring
I en bransje hvor det i dag er i overkant av 20.000 registrerte foretak som driver innen hjelper / samtale / coaching / i Norge så er det mange dyktige mennesker. De som kommer til oss får ikke nødvendigvis det de ønsker. De får det de trenger for å finne løsninger. Det er sånn vi skaper lojale kunder, som igjen deler sine erfaringer videre. Dette gjelder nesten alle, med noen få unntak, og det er de som ønsker full diskresjon gjerne grunnet posisjon eller på grunn av at vi gir konkuransefortrinn!

Om oss
“Verktøy som virker,” har vært et slagord som har vært med fra starten, og passer like godt i dag som når foretaket ble startet i 2010. Vi leverer tjenester som har som mål å gi varig endring. Alt som leveres er praktisk, gjennomførbart og noe vi også bruker selv; innen personligutvikling, innen helse, og karriere utvikling. Det har lenge vært jeg, det vil si meg Hågen Haugrønningen og ikke vi. Men siste to årene har det blitt mer og mer samarbeid med andre fagfelt, og spesielt innen helse / trening / livsstils- coaching / og større teknologiske løsninger gjennom bransjefellesskapet IT- Alliansen.

Vi holder til
Kontor på Majorstuen, og for det meste på Zoom / Skype / med kunder i Norge, Europa og Asia. Andre verdensdeler er selvfølgelig velkomne!

Hver flere ganger i uken deles inspirasjon og nyttig på some: Insta: @haagen_h / FB og her på Linkedin.

 

Vi heier på kundene våre, på deg, på oss og på alle andre som er med på å trekke i samme retning som oss, og som er med på å gi betydelige bidrag til en sunnere verden.

 

Ta kontakt:

Hågen Haugrønningen
haagen2@me.com / 948 938 12 / Messenger/ Li / FB / Insta /

Skills

 • helse og trivsel.
 • jobb
 • kurs
 • kursproduksjon
 • lederutvikling
 • løsninger
 • måloppnåelse
 • omdømme
 • opprydding
 • Personlig utvikling
 • presentasjonsutvikling
 • storytelling
 • taleutvikling
 • undervisning
 • undervisningsmateriale
 • Lederutvikling, Personlig utvikling, Selvutvikling
 • Updated 11 months ago

To contact this candidate email haagen2@me.com

Contact using webmail: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook