Vi ønsker alle våre medlemmer en strålende sommer.
Vi starter sommeren med å sende ut litt generell info om hva som skjer i IT-Alliansen, samt info om vår nye personvernerklæring.

Litt generell informasjon

Snart invitasjon til første nettmøte

Det blir snart første nettmøte der vi skal presentere og legge planer for aktiviteter, grupper og innhold.

I mellomtiden er det lurt å fylle på der vi kan med profilbilder, CV’er og annet som kan skape innhold for god profilering av oss selv.

Vi jobber med saken..

Etter en vår med endel møter og samtaler med flere aktører som er interessert i IT-Alliansen som konsept, jobber vi oss jevnt mot en større medlemsgruppe. Markedsundersøkelsene våre viser at formingen av et godt fellesskap tar litt lenger tid enn først antatt, men det går fremover 🙂

Husk at du kan påvirke retningen IT-Alliansen tar

Det er lurt å bruke litt tid på å tenke igjennom hva IT-Alliansen kan bety for deg. Hva ønsker du at IT-Alliansen skal være for deg?
Du kan nemlig påvirke utviklingen av IT-Alliansen ved å dele idéer og tanker du har om dette til forslagskasse@it-alliansen.com

Ny og oppdatert personvernerklæring

I tråd med den nye personvernforordningen (GDPR), har IT-Alliansen nå oppdatert sin personvernerklæring.
Personvern står i fokus hos IT-Alliansen, og vi har beskrevet på en lettfattelig måte hva slags personopplysninger vi behandler hos oss og hvordan de behandles, samt hva slags rettigheter du har i forhold til dine personopplysninger.